Miercuri, 08 Noiembrie 2017 10:20

Concursurile GastroPan 2018: iată tematicile secțiunilor de panificație și cofetărie

Concursurile GastroPan sunt, în fiecare an, prilej de etalare a talentelor celor mai pricepuți și inovatori brutari și a celor mai talentați și dedicați cofetari. Titlurile de Tortul Anului și Pâinea Anului motivează numeroși specialiști ce activează în companii românești să își prezinte produsele în fața juriului format din experți din țară și străinătate.

Pentru a câştiga trofeul Pâinea Anului 2018 brutarii vor pregăti un pâine realizat fie în mod industrial fie în mod artizanal. Tematica categoriei de creaţie artistică din aluat de panificaţie va fi: Marea Unire. La categoria produselor de patiserie concurenţii vor avea sarcina de a prezenta un produs pentru un stil de viaţă sănătos.

Aşa cum a fost anunţat deja după jurizarea concursurilor de cofetărie din acest an, pentru trofeul Tortul Anului 2018 vor intra în concurs cele mai gustoase şi originale torturi de ciocolată. Pe latura artistică, tematica impusă de membrii juriului va fi: România văzută prin tradiţii. Ca şi în acest an, la creaţia artistică vor fi 2 subcategorii: piese compuse din pastă de zahăr respectiv din ciocolată, montate pe o machetă artificială.

Mai multe detalii despre fiecare tematică, regulamentul, dar şi informaţii legate de înscriere veţi găsi în următoarea ediţie a revistei şi în curând pe www.gastropan.ro, sau puteţi să ne contactaţi prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic: 0756-610.883.

Furnizorii de ingrediente, echipamente sau soluții dedicate brutăriilor, cofetăriilor și restaurantelor, au posibilitatea de a susține Concursurile GastroPan în calitate de Sponsori, oferind diverse premii câștigătorilor. Pentru detalii contactați organizatorii la telefon 0266-219.392, 0732-575.556.

GastroPan 11

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…