Luni, 30 Octombrie 2017 13:33

Decorare tort de botez, 21-22 noiembrie 2017

Petrecerile tematice sunt printre cele mai de actualitate evenimente ce permit organizatorilor să exploateze o mare varietate de posibilități în ceea ce privește decorațiunile, invitațiile, meniul și… desertul.

Torturile pregătite pentru tematici speciale nu mai sunt doar un desert care trebuie să satisfacă prin gust, ci contribuie la definirea tematicii petrecerii, adăugând un plus de expresivitate și chiar creând un moment în sine. Și dacă e să ne gândim la evenimentele ”clasice” cu importanță majoră, petrecerile dedicate copiilor sunt printre cele mai…pretențioase. Iar dintre acestea, botezurile ocupă un loc special în lista de petreceri pentru care torturile trebuie să uimească prin creativitate și unicitate.

Totuși, tendințele sunt într-o continuă schimbare și în acest domeniu, iar solicitările din partea consumatorilor sunt din ce în ce mai sofisticate, motiv pentru care cofetarii au nevoie de perfecționare continuă pentru a putea atrage clienți prin creativitate și flexibilitate.

Cofetarii dornici de a se perfecţiona în tehnica realizării torturilor de botez sunt aşteptaţi în perioada 21-22 noiembrie, la un nou curs intensiv specializat care urmăreşte realizarea torturilor adaptate la exigenţele clienţilor şi la tendinţele din domeniu. Tehnicile de lucru prezentate şi experimentate practic de cursanţi au în vedere atât gustul produselor cât şi decoraţiile şi caracterul natural. Participanţii acestui modul vor învăţa crearea unei machete complexe de tip botez sau moţ. Cele 3 etaje a tortului va fi decorat cu animăluţe vesele, jucării şi alte figurine corespunzătoare.

Perioada21-22 noiembrie 2017

Locaţie: Braşov

Program: prima zi între 9.00-18.00, a doua zi între 8.00-16.00

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…