Miercuri, 25 Martie 2015 15:10

Expo GastroPan şi-a consolidat poziţia de lider în panificaţie, cofetărie şi HoReCa

Succes răsunător pentru cea de-a şaptea ediţie a expoziţiei internaţionale GastroPan, care s-a desfăşurat în perioada 19-21 martie 2015 la Târgu Mureş. Peste 21.000 de vizitatori au trecut pragul expoziţiei pentru a se conecta la ultimele noutăţi tehnologice ale pieţei, iar majoritatea celor 132 de expozanţi din 24 de ţări şi-au planificat deja să revină anul viitor cu standuri şi mai spaţioase.

Capacitatea de a reuni furnizorii de echipamente, ingrediente, ustensile şi soluţii cu producătorii, operatorii, specialiştii şi antreprenorii din domeniu a asigurat succesul expoziţiei. Vizitatorii au regăsit la standuri cele mai noi şi eficiente soluţii pentru afacerile pe care le desfăşoară brutării, cofetării, patiserii, restaurante, cafenele, mori, magazine de specialitate, hoteluri, ciocolaterii, gelaterii.

EGP 2015 web ro
Standurile au afişat mai multă eficienţă, inovaţie şi diversitate
Vizitatorii GastroPan au avut ocazia de a experimenta, testa şi degusta o gamă variată de soluţii, utilaje, tehnologii şi ingrediente, unele dintre ele fiind disponibile în premieră pe piaţa autohtonă. Managerii şi specialiştii din domeniu au descoperit idei de afaceri şi soluţii pentru eficientizarea activităţilor, pentru reducerea costurilor, pentru creşterea calităţii sau pentru dezvoltarea de produse şi servicii noi, adaptate cerinţelor actuale de pe piaţă.

Program dinamic şi numeroase demonstraţii practice
Anul acesta expoziţia GastroPan a fost din nou spaţiul inovaţiei şi al creativităţii, găzduind şi mai multe programe demonstrative care au evidenţiat utilitatea şi eficienţa conceptelor şi tehnologiilor expuse. Atât la standurile expozanţilor, cât şi separat, la invitaţia organizatorilor, brutari, bucătari, cofetari şi cake designeri premiaţi la olimpic şi mondial şi-au împărtăşit talentele cu miile de vizitatori. Sculptura în legume şi fructe, modelajul din pastă de zahăr, pictura artistică pe suport de zahăr şi tehnica modelării zahărului tras, suflat şi turnat au fost printre cele mai atractive demonstraţii la GastroPan 2015.

Am premiat Pâinea, Tortul şi Inovaţiile Anului 2015
Cei mai buni 212 brutari, cofetari şi bucătari din toate colţurile ţării s-au întrecut la Concursurile GastroPan. Pe lângă Pâinea Anului 2015 şi Tortul Anului 2015, au mai fost premiate cele mai bune produse de patiserie, cele mai reuşite platouri culinare şi cele mai impresionante lucrări artistice din aluat de panificaţie, fructe şi legume, pastă de zahăr sau Isomalt. Aflaţi rezultatele Concursurilor GastroPan 2015 AICI sau pe www.gastropan.ro.

GastroPan, în calendarul expoziţiilor internaţionale
Asociaţii de specialitate din ţară şi din mai multe ţări europene au fost prezente la GastroPan, expoziţie etalon pentru consolidarea industriei de panificaţie din Europa de Est. Liderii asociaţiilor de profil din România, Slovacia şi Ungaria, mediaţi de vicepreşedintele Uniunii Internaţionale a Brutarilor şi Cofetarilor (UIBC) au purtat discuţii în cadrul expoziţiei despre modalităţi de colaborare şi despre promovarea produselor autohtone pe pieţele UE.

Următoarea ediţie a expoziţiei GastroPan este programată tot la Târgu Mureş, în primăvara anului 2016.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | 0733 313 042

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…