Petrecerile tematice sunt printre cele mai de actualitate evenimente ce permit organizatorilor să exploateze o mare varietate de posibilități în ceea ce privește decorațiunile, invitațiile, meniul și… desertul. Torturile pregătite…
Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. Înscriindu-vă la noul curs…
Melasa reprezinta un lichid vascos, negru, care este produs in urma proceselor de rafinare a trestiei si sfeclei de zahar. In acest moment, melasa reprezinta o materie prima folosita la…
INGREDIENTE Blat: 5 ouă, 220 g zahăr, 200 g unt topit, 250 ml apă minerală sau 250 ml suc de portocale, 300 g făină, 20 g cacao, 10 g praf…
Citiți articolul anterior AICI.   Datorită compoziției sale hrișca este inclusă în alcătuirea unor meniuri variate, în dietele multor boli, iar recent a fost inclusă în curele de slăbire. S-a…
Rămâi în atenția specialiștilor un an întreg!  Promovează-ți afacerea în CALENDARUL BRUTARUL-COFETARUL 2018!    Calendarul Brutarul-Cofetarul este un instrument de comunicare cu tradiție în rândul cititorilor revistei, care îl primesc…
  Ambalajul flexibil este acel tip de material care se poate deforma la 180 grade și apoi revine la formă inițială, fără a se deteriora sau rupe. O altă caracteristică…
Descrierea procesului tehnologic Procesul tehnologic de fabricare a gogoşilor umplute cu brânză de 70 g/ bucată cuprinde următoarele operaţii: pregătirea şi dozarea materiilor prime şi auxiliare; prepararea aluatului; prepararea umpluturii;…
Citiți articolul anterior AICI. 2. DETERMINAREA NIVELULUI RISCULUI FISCAL Determinarea nivelului riscului fiscal se face de organul fiscal competent după analiza criteriilor pentru evaluarea riscului fiscal stabilite de noul act…
FĂINA DE HRIȘCĂ Pseudocerealele (amarantul, quinoa și hrișca) reprezintă surse importante de energie datorită conținutului ridicat în amidon, proteinelor de bună calitate bogate în lizină și arginină, fibrelor dietetice și…
Pagina 1 din 94
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…