Petrecerile tematice sunt printre cele mai de actualitate evenimente ce permit organizatorilor să exploateze o mare varietate de posibilități în ceea ce privește decorațiunile, invitațiile, meniul și… desertul. Torturile pregătite pentru tematici ...
Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. Înscriindu-vă la noul curs de brutărie artizanală puteţi învăţa, în ...
Melasa reprezinta un lichid vascos, negru, care este produs in urma proceselor de rafinare a trestiei si sfeclei de zahar. In acest moment, melasa reprezinta o materie prima folosita la scara larga in industria alimentara si cea a furajelor pentru ...
INGREDIENTE Blat: 5 ouă, 220 g zahăr, 200 g unt topit, 250 ml apă minerală sau 250 ml suc de portocale, 300 g făină, 20 g cacao, 10 g praf de copt, 30 ml lichior de cafea. Umplutură: 500 g brânză de vaci, 220 g zahăr, 2 ouă, coajă rasă de la o ...
Citiți articolul anterior AICI.   Datorită compoziției sale hrișca este inclusă în alcătuirea unor meniuri variate, în dietele multor boli, iar recent a fost inclusă în curele de slăbire. S-a descoperit că o dietă bogată în hrișcă stimulează ...
Rămâi în atenția specialiștilor un an întreg!  Promovează-ți afacerea în CALENDARUL BRUTARUL-COFETARUL 2018!    Calendarul Brutarul-Cofetarul este un instrument de comunicare cu tradiție în rândul cititorilor revistei, care îl ...

Hide Main content block

TEHNOLOGIE: Materii prime inovative pentru industria de pani…

Stiri

FĂINA DE HRIȘCĂ Pseudocerealele (amarantul, quinoa și hrișca) reprezintă surse importante de energie datorită conținutului ridicat în amidon, proteinelor de bună calitate bogate în lizină și arginină, fibrelor dietetice și lipidelor...

Citeşte mai departe

Concursurile GastroPan 2018: iată tematicile secțiunilor de …

Stiri

Concursurile GastroPan sunt, în fiecare an, prilej de etalare a talentelor celor mai pricepuți și inovatori brutari și a celor mai talentați și dedicați cofetari. Titlurile de Tortul Anului și...

Citeşte mai departe

Curs de cofetărie raw-vegan dedicat consumatorilor cu intole…

Stiri

În perioada de 27-28 noiembrie va fi organizat în premieră cursul de cofetărie raw-vegan, în cadrul căruia cursanţii vor însuşi întregul proces de preparare, montare şi decorare a acestor deserturi inedite, venind...

Citeşte mai departe

JURIDIC: Evaluarea riscului fiscal din perspectiva înregistr…

Stiri

La data de 3 octombrie 2017 a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul nr. 2856 din 2 octombrie 2017[1] prin care sunt puse în aplicare noile prevederi din Codul fiscal...

Citeşte mai departe

REȚETĂ: Cornuri Sinaia

Stiri

Produsele se obţin prin coacerea unui aluat fermentat, preparat din făină albă de grâu, drojdie, sare, zahăr, unt, lapte praf, esenţă de vanilie şi apă. Produsele se fabrică în greutate...

Citeşte mai departe

TEHNOLOGIE: Materii prime inovative pentru industria de pani…

Stiri

Citiți articolul anterior AICI. Utilizări Amarantul - cereale poate fi prelucrat și utilizat în produsele alimentare sub diverse forme, cum ar fi sub formă de: fulgi, cereale extrudate, cereale expandate, făină de...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…