1. Caramel cu frișcă Zahăr 1000 g Frișcă 600 g Se fierbe frișca, iar separat se topește zahărul întru-un vas din metal la care se va adăuga frișca fierbinte. 2. Ganache de caramel Frișcă 600 g Caramel cu frișcă 400 g (vezi punctul 1) ...
Citiți articolul anterior AICI.   Făina din seminţele de quinoa se utilizează la obţinerea unor produse alimentare, cum ar fi: pâine, prăjituri, brioşe, paste, băuturi, fulgi şi cereale pentru micul dejun, alimente pentru copii, suplimente ...
ANAMOB, în calitate de membru în Confederația Europeană a Industriilor de Panificație, Patiserie și Cofetărie – CEBP, a primit invitația de trimite o echipă a României, formată din 2 tineri brutari (vârstă de până la 25 ani) și un membru al juriului ...
Noutatea pe latura cofetăriei va fi cursul de torturi şi deserturi dietetice. Primul modul va fi organizat în perioada 27-28 septembrie, la Odorheiu Secuiesc. Participanții acestui modul vor învăța realizarea mai multor produse de cofetărie, atât ...
Piața românească este, pentru multe firme străine, o oportunitate și o provocare în același timp. Chiar dacă economia din România este în dezvoltare continuă și oferă multiple posibilități pentru firmele străine, rămâne parțial inabordabilă datorită ...
De la începutul perioadei de recoltare, se vehiculează că în acest an vom atinge un nou record în ceea ce privește producția de cereale, în special cea de grâu. Am încercat, așadar, să aflăm mai multe detalii de la asociațiile naționale de profil, ...

Hide Main content block

Ministrul Agriculturii: grâul exportat în Egipt nu prezintă …

Stiri

România are un grâu de foarte bună calitate, iar grâul exportat în Egipt nu prezintă semințe de mac dăunătoare, a declarat, duminică, Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR). De...

Citeşte mai departe

JURIDIC - Conflictele colective de muncă la nivel de unitate…

Stiri

Conflictul colectiv de muncă la nivel de unitate este conflictul de muncă ce intervine între angajaţi şi angajator care are ca obiect începerea, desfăşurarea sau încheierea negocierilor privind contractul colectiv...

Citeşte mai departe

REȚETĂ: Torturi monoporţii cu arahide

Stiri

Pandişpanul simplu se taie şi se aşează în forme, apoi se prepară umplutura. Ingrediente:- 100 g arahide crude - 150 g zahăr - 550 g frișcă - 50 g unt (82%) Mod...

Citeşte mai departe

TEHNOLOGIE: Materii prime inovative pentru industria de pani…

Stiri

Citiți articolul anterior AICI. FĂINA DE QUINOA Quinoa (Chenopodium quinoa Wild.) face parte din categoria pseudocerealelor cultivată din timpuri străvechi pentru seminţele sale comestibile, la altitudini mari în ţări din America de...

Citeşte mai departe

Prima ediție a INGREDIENTS SHOW, un succes notabil

Stiri

Sovata, capitala specialiștilor în ingrediente pentru două zile București, 13 septembrie 2017 – Prima ediție a conferinței INGREDIENTS SHOW, singurul eveniment B2B dedicat ingredientelor și adresat specialiștilor din industria alimentară, a...

Citeşte mai departe

Ciocolata roz naturală: Ruby

Stiri

O companie elvețiană a descoperit cel de-al patrulea tip de ciocolată: pe lângă ciocolata neagră, ciocolata cu lapte și ciocolata albă, vom avea un nou sortiment –  ciocolata roz. Noul tip...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…