2017. július 05., szerda 11:09

Monoporciós desszertek és torták - receptek, összetétel és dekoráció, 2017. szeptember 4-5

Napjainkban nagyon divatossá és keresetté váltak az egyszemélyes torták és desszertek a külföldi és hazai cukrászdákban egyaránt.

A PanGastRo Egyesület 2017. szeptember 4-5 között ismét egy gyakorlati, intenzív tanfolyamot szervez, mely során a résztvevők egy elismert és nemzetközi cukrászversenyeken díjazott mestercukrász vezetésével elsajátíthatják a legújabb trendeket és fortélyokat az egyszemélyes desszertkészítés területén. 15 divatos egyszemélyes torta és desszert receptjével ismerkedhetnek meg a résztvevők és megtapasztalhatják az egész elkészítési folyamatot.

 

monoporcios desszert

Monoporciós deszertek és torták TANFOLYAM - 2017. szeptember 4-5 - Székelyudvarhely

 

A résztvevők megtapasztalhatják a 8 cm nagyságú vagy ennél kisebb átmérőjű, dió, csokoládé, narancs, cseresznye, mascarpone és más ínycsiklandó ízesítésű kis torták és sütemények készítési módját és díszítésének trükkjeit. Az egyszemélyes torták és desszertek elkészítéséhez szükséges eszközök minimálisak, a felhasznált alapanyagok természetesek és könnyen beszerezhetőek, míg az elkészítési idő meglepően rövid. A tanfolyamon elkészített termékek ellenállhatatlanul szemet gyönyörködtetőek és lenyűgöznek valamint ízvilágukkal elvarázsolják a fogyasztókat.


Érdeklődni és iratkozni a +40 732-575.556 telefonszámokon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…