2017. július 05., szerda 10:46

Tányérdesszert tanfolyam, 2017. Szeptember 6-7

2017. szeptember 6-7. között, Székelyudvarhelyen második alkalommal kerül megszervezésre a Tányérdesszert Tanfolyam.

A tanfolyam során a résztvevők 100 grammnál kisebb desszerteket készítenek, amelyeket elegánsan és esztétikusan tálalnak. Ezek a csodás kis desszertek a külföldi trendeknek megfelelően több komponensből állnak: fagylaltból, öntetekből és kis süteményekből.

tanyerdeszert

Tányérdesszert tanfolyam - Székelyudvarhelyen

 

Ezeknek a termékeknek az elkészítési technológiája viszonylag egyszerű, sőt az alkotóelemek nagyrészét előre el lehet készíteni és tárolni, és csak a vendég rendelése után összeilleszteni a megfelelő elemeket és káprázatosan dekorálni. A tanfolyam résztvevői egy tapasztalt és nemzetközi díjjakkal kitüntetett cukrászmester irányítása alatt elsajátíthatják a desszertek, a fagylatok és a kézműves dekorációk teljes elkészítési folyamatát. Az tanfolyamon tanultaknak köszönhetően a résztvevők bővíthetik a vendéglőjük, cukrászdájuk vagy más vendéglátóipari egységük desszertkínálatát és lenyűgözhetik a vendégeiket.  

Érdeklődni és iratkozni a +40 371-328.698, +40 732-575556 telefonszámokon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…