2016. október 07., péntek 15:40

A beszállítók ajánlatai a 2017-es romániai Pék-Cukrász szaklap falinaptárán

  A romániai Brutarul-Cofetarul szaklap (Pék-Cukrász szaklap – az egyetlen romániai szakmai kiadvány, amely ingyenesen jár havonta pékségeknek, cukrászdáknak és malmosoknak) olvasói már megszokták, hogy a decemberi lapszámmal együtt megkapják a következő év falinaptárát. Ez idén sem lesz másképp: készül a 2017-es Brutarul-Cofetarul Falinaptár.

 

A poszter jellegű naptár különböző méretű és elhelyezésű hirdetési felületekre van felosztva, amelyek célja, hogy az iparág beszállítói és szolgáltatói hatékonyan tudják bemutatni a termékeiket és szolgáltatásaikat a pékségek, cukrászdák valamint egyéb termelőegységek vezetőinek és szakembereinek. A falinaptáron lévő reklámok kiemelkedően hatékonyak marketing szempontból, hiszen a termelőegységekben és irodákban teszik ki, így a hirdetés több szakember számára egész évben látható információforrásként szolgál, és folyamatosan szem előtt van.

Itt megtalálja az árakat!

A Brutarul-Cofetarul Falinaptár mérete 81X56 cm, és szerepe az, hogy minél több olyan információt tartalmazzon, amely hasznos a szakemberek, pékek, cukrászok, malmosok számára. A reklámfelületnek szánt hely 48 egyenlő nagyságú négyzetre van felosztva, amelyek a naptártáblázat körül vannak elhelyezve. A négyzetek igény szerinti kombinálásával tetszőleges elhelyezkedésű, formájú és méretű hirdetési felület is vásárolható.

Reklámfelületek foglalását, a hirdetés méretét és elhelyezését illetően forduljon a szerkesztőség munkatársaihoz: írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy hívja a +40266-219.392-es vagy a +40756-610.883-as telefonszámokat.
A hirdetési felületek száma korlátozott, a reklámfelületek betöltése a beérkezett kérések sorrendjében történik.

Az ajánlat 2016. november 11-ig érvényes!

Bővebb információkért írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy hívja a +40266-219.392 vagy a +40756-610.883 telefonszámokat.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…