2016. július 21., csütörtök 09:51

Üzemkapacitás növelése költséghatékonyan – mindezt hogyan?

A válasz egyszerű: egy nagy tapasztalattal rendelkező, minőségi gépeket gyártó cég megbízása, akik elérhető áron is dolgoznak. Ne is keresgéljen tovább, mivel a megoldás Ön előtt van!

Egyre több pékség keres meg bennünket azzal, hogy már nem győzik ellátni termékekkel az egyre csak bővülő partnereiket, mivel nem tudnak olyan nagy kapacitással termelni. A pékiparban lévő szakember hiány csak ront a helyzeten, mivel nagyon nehezen lehet már találni megfelelő munkaerőt. Kevés kis helyi pékség engedheti meg magának a nagy volumenű beruházásokat, gépesítéseket, mivel nem rendelkeznek ehhez elegendő tőkével. Sok esetben a bővítés egy teljesen új üzem felépítését és gépesítését is jelentené.

Anyacégünk 1981-ben alakult, tevékenységünket kisipari keretek között, meleg üzemű pékáru előállításával kezdtük. A nyugati sütőipari fejlődést látva a 90-es évek elején elsők között kezdtünk gyártani Magyarországon gyorsfagyasztott péksüteményeket. A fagyasztott pékáru sikereit látva, felhagytunk a meleg üzemű termeléssel, áttértünk kizárólag fagyasztott élelmiszerek előállítására. Ennek megfelelően alakítottuk ki gyártási, tárolási és szállítási hátterünket, feltételeinket.

A folyamatos fejlesztések, beruházások megkövetelték egy olyan szakmai háttérrel rendelkező csapat megalakulását, akik megfelelő tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek ezen beruházások kivitelezéséhez.

Cégünk dinamikus technológiai fejlődését látva egyre több cég keresett meg bennünket hasonló beruházások igényével, mint például fagyasztó-, kelesztő spirálok, feldolgozóvonalak, tésztanyújtó berendezések, egyedi sütőkemencék, sütőipari célgépek vagy akár teljes üzemek gépesítésével és gyártástervezésével. Ezt látva úgy döntöttünk, hogy egy új piaci ágra lépünk és megalapítottuk RENOTECH márkanevű cégünket, ami kimondottan sütőipari megoldásokat nyújt megrendelői számára a legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb kivitelezésekkel, így ár-értékben magasan kiemelkedünk a nyugati gyártók közül.

Ha bármilyen hasonló beruházás, bővítés illetve fejlesztés előtt áll ne várjon tovább, forduljon hozzánk bizalommal és megtaláljuk a legjobb megoldást.
renotech logo
Címünk:
MAGYARORSZÁG - 2314 Halásztelek,
II. Rákóczi Ferenc út 142/A.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.renotech.hu
Tel: +36 (24) 454 000

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…