2016. június 09., csütörtök 07:40

Kreativitás, fejlesztés, új termékek – az erősödő piaci szerepünk zálogai

A nyári szezon számos előnnyel köszönt, de több kihívást is hoz, különös tekintettel az élelmiszeriparban tevékenykedőkre, termelőkre és forgalmazókra. Éppen ezért a Brutarul-Cofetarul szaklap összegyűjtött néhány hasznos információt, melyek megoldást kínálnak az ipar vállalkozásai számára. 


Bútorok és berendezések cukrászdáknak
– benti helyiségek vagy akár teraszok kialakításakor igen fontos szerepet játszik a megfelelő bútorok kiválasztása. Ez a választás meghatározó jellegű a vendégek bevonzásában,
adott esetben visszajáró vendégek szerzésében. Milyen új megoldások közül választhatnak a cukrászdák bútorok és berendezések tekintetében?

Szellőző-berendezések, légkondicionálók – a nyári hónapokban kiemelt fontosságúak a szellőző-berendezések, légkondicionálók, melyek jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendégek kellemes környezetben fogyaszthassanak, ugyanakkor ahhoz is, hogy a pékek és cukrászok hatékonyabban végezhessék munkájukat a laborokban, konyhákban. Milyen megoldásokat kínálnak a szakemberek az ilyen esetekre?

Gluténmentes és laktózmentes termékek – ezek a mára már trendivé vált termékek fogyasztása, melyek eredeti rendeltetésük szerint bizonyos egészségügyi problémákkal rendelkező személyek fogyasztói igényeit hivatottak kielégíteni, napjainkban már egy életstílus része. A legtöbb termelő kínálatában meg is jelennek, akár kisebb, akár nagyobb részben, lefedve ezzel a piaci keresletet. Az Önök kínálatában mennyire játszanak fontos szerepet az ilyen termékek, és elsősorban kik vásárolják?

Megoldások kürtőskalácssütéshezaz ország egyik kedvenc péksüteménye, amely külföldön is nagy népszerűségnek örvend, évszaktól függetlenül kelendő. Az ipar beszállítói számos megoldással szolgálnak azon pékek és cukrászok számára, akik kiváló minőségű, autentikus kürtőskalácsot kívánnak sütni: elektromos, gázüzemű vagy faszénparazsas kürtőskalácssütő gépek, négy, hat vagy akár nyolc sütőfás gépek, nyárstartók, kelesztő állványok széles választékát kínálják a beszállítók.

Amennyiben szeretnék termékeiket és szolgáltatásaikat népszerűsíteni a Brutarul-Cofetarul szaklap következő lapszámaiban a fenti szakmai cikkek és azokhoz hasonló további szakmai cikkek segítségével, hívjanak a 0266.219.392-es telefonszámon
vagy írjanak az
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…