2016. március 04., péntek 14:08

Milyen népszerűsítési lehetőségeket nyújthat még a GastroPan 2016?

Habár még egy hónap van hátra a nyolcadik GastroPan szakkiállítás kezdetéig, a romániai és külföldi beszállítók egyre nagyobb érdeklődésének köszönhetően már kibérelték az összes standot. A 7.000 négyzetméteres kiállítási felület maximális kihasználása érdekében a szervezők további 5 kiegészítő népszerűsítési szolgáltatást ajánlanak azon beszállító cégeknek, amelyek már nem kaptak standot, de szeretnék termékeiket és szolgáltatásaikat bemutatni a pék-, cukrász- és vendéglátóipar legfontosabb eseményén.

Konferenciák és szemináriumok tartása, jelenlét a Business Point zónában, egy Roll-Up banner állítása, reklámozás a kiállítás Hivatalos Katalógusában, a versenyek támogatása – a legfőbb népszerűsítési lehetőségek, melyeket a szervezők azon beszállító cégeknek ajánlanak, amelyek már nem kaptak standot a GastroPanra.catalog
1. Hivatalos Katalógus | A reklámfelület igénylése a GastroPan 2016 kiállítás Hivatalos Katalógusában, amely a kiállítás minden látogatójának ingyenesen jár, a népszerűsítésnek egy hatékony módja azon beszállító cégek számára, amelyek már nem kaptak standot, de szeretnék termékeiket és szolgáltatásaikat bemutatni, de azok számára is, amelyeknek már van standjuk, de több reklámot szeretne a katalógusban, mint a standard (a kiállítók felsorolása, rövid bemutatása).

conf
2. Konferenciák és szemináriumok | A konferenciák és szemináriumok tartására szánt zóna a kiállítási termek félemeletén, teret biztosít a termékeiket és szolgáltatásaikat bemutatni kívánó beszállító cégek számára, egy előre megbeszélt időintervallumban. A szervezők belefoglalják a bemutatókat a kiállítás programjába, melyeket a kiállítás előtt és annak helyszínén népszerűsítenek.

business point
3. Business Point | Egy zóna a kiállítási termek félemeletén, amely lehetőséget ad a beszállító cégeknek arra, hogy jelen legyenek a GastroPan 2016 szakmai kiállításon stand nélküli kiállítóként. Ezek a cégek kapnak egy asztalt, két széket és, illetve felállíthatnak egy Roll-Up bannert is. A szervezők jelezni fogják a Busines Point felé vezető utat, így a látogatók könnyedén eljuthatnak oda, valamint a Business Point-on kiállító cégeket belefoglalják a partnercégek közé a kiállítás Hivatalos Katalógusába.

rollup
4. Roll-Up felállítása | Egy márka, termék vagy szolgáltatás népszerűsítésének egyik leghatékonyabb módja, a kiállítás teljes időtartamára biztosít jól látható reklámozási lehetőséget. A beszállító cég képviseletének nem kell jelen lennie, de opcionálisan szervezhetnek szórólap-osztogatást is a felállított Roll-Up mellett.


sponsorizare
5. Versenyek támogatása | A GastroPan versenyeinek szponzoraként a beszállító cégek népszerűsíthetik termékeiket és szolgáltatásaikat a versenyek nyertesei számára felajánlott díjakkal, amelyek lehetnek termékcsomagok vagy különböző pénzösszegek. A szponzorok nevét és az általuk felajánlott díjat a kiállítás alatt a hangosbeszélőn kihirdetik, és a támogatói csomagtól függően a cégek kitehetik reklámbannereiket a díjkiosztási ceremónián.

A fent bemutatott népszerűsítő szolgáltatásokkal kapcsolatos további információkért kérjük forduljon a GastroPan 2016 szervezőihez, hívja a +40266-219.392-es telefonszámot vagy írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…