2016. január 13., szerda 13:46

Fókuszban a szakmaiság és a technológia a 2016-os évi GastroPan kiállításon

2016. április 7-9 között, Marosvásárhelyen kerül sor az immár nyolcadik alkalommal megszervezésre kerülő GastroPan szakmai kiállításra, a professzionális főzési és sütési technológiák legfontosabb eseményére. A kiállítás a malomipar, pék- és cukrászipar, illetve a HoReCa szektor szakembereinek ad majd otthont. A szakma beszállítói a kiadó standok már több mint 90% százalékát lefoglalták, és számos gyakorlati bemutatóval, szakmai műhelyekkel, termékbemutatókkal és kóstolókkal készülnek.

A kiállítás három napjának idejére Marosvásárhely a cukrász-, sütő-, közétkeztetési- és vendéglátóipari piac keresletének és kínálatának találkozópontjává válik majd. A kiállított technológiák, innovatív megoldások és bemutatott technikák által a GastroPan kiállítás határtalan üzleti lehetőségeket kínál a látogatói számára. Másrészt a kiállítóknak egyedülálló lehetőségük adódik arra, hogy megismerjék a szakma képviselőinek igényeit, és megoldást kínálhassanak rá.

Megoldások a teljes iparnak: a kézműves termelőktől az ipariakig


A 2016-os évi GastroPan kiállításon bemutatott megoldások sokasága az ipar minden üzemeltetőjének, vállalkozásának szól, azok méretétől és profiljától függetlenül. Így, a szakma nemzetközi szintű, legnagyobb beszállítóinak köszönhetően az eseményen gépek, felszerelések, eszközök, kiegészítők, alapanyagok és a szakmának szánt termékek és szolgáltatások legszélesebb palettája lesz látható. A kisebb kézműves pékségek, perec- és fánkkészítők, de a nagyobb ipari kenyérgyárak, aprósütemény termelők, száraztészta-termelők, illetve a csokoládéiparban dolgozók is megtalálják a számukra kifejlesztett megoldásokat.

Dinamikus és változatos programok a GastroPan kiállításon: gyakorlati bemutatók, új termékek piacra dobása és kóstolók

A beszállítók bemutatják a kiállított megoldások és technológiák értékeit és előnyeit a kiállítás keretein belül megszervezett programokon, így a látogatóknak lehetőségük nyílik személyesen is találkozni és beszélgetni tehetséges pékekkel, cukrászokkal és szakácsokkal, kipróbálhatják az eszközöket, megkóstolhatják a termékeket, és új ihletforrásokra tehetnek szert, munkájukban hasznos technikákat sajátíthatnak el. Ezzel egy időben gyakorlati bemutatók folyamatos sorozata zajlik majd, melyeket a szervezők a legtehetségesebb pékekkel és mestercukrászokkal, tortadekorálókkal, cukorpaszta-formázó mesteremberekkel és zöldség- és gyümölcsfaragókkal együttműködve rendeznek meg.

Az év legjobb termékeit díjazzák a GastroPan kiállításon
A GastroPan szakmai kiállítás keretein belül szervezett versenyekre várhatóan több mint 200 tehetséges pék, cukrász és szakács nevez majd be Románia minden szegletéből. Ezeken a versenyeken a legjobban sikerült tortákat, a legjobb kenyereket, a legízletesebb péksüteményeket, a legszebb hidegtálakat, a leglenyűgözőbb zöldség- és gyümölcsfaragásokat és kenyértésztából, illetve cukorpasztából készített művészi alkotásokat díjazzák.

A www.gastropan.ro honlap képgalériájában számos képet tekinthet meg az előző évi GastroPan kiállításokról, de ugyanitt több információt is talál az eseményről.

Kiállítóként való részvételért kérjük, töltse ki a Kiállítói jelentkezési ívet a www.gastropan.ro honpapon.

A www.gastropan.ro honlapon található elektronikus Belépőjegy kitöltésével a kiállítás ingyenesen látogatható.

További információkért kérjük, hívja a szervezőket a következő telefonszámokon: +40 266 219.392, +40 733-313.043, vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…