2015. december 10., csütörtök 11:17

Célozza meg a romániai sütő- és vendéglátóipart 3 csatornán!

 A fogyasztók igényeinek változásával együtt a romániai sütő- és vendéglátóipar is folyamatosan változik. A vállalkozók új réspiacot keresnek, ami lehetővé teszi a profit növelését azáltal, hogy a potenciális kliensek új igényeinek tesz eleget. Több mint 15 éve már, hogy egy szakmai csoport két szaklap szerkesztésével és egy nemzetközi szakkiállítás szervezésével egyedülálló lehetőséget biztosít alapanyagok és felszerelések beszállítói számára, hogy beléphessenek Románia dinamikusan fejlődő piacára. Íme, a romániai piacra való belépés 3 leghatékonyabb csatornája.

Romániában több mint 22.000 olyan vállalkozás (pékség, cukrászda, vendéglő, hotel, bár és kávézó) létezik, amely egy 20 milliós fogyasztói tömeget szolgál ki. Románia az Európai Unió hetedik legnagyobb népességű országa, és itt a legmagasabb az évi, egy személyre eső kenyérfogyasztás értéke. A recessziót és az újraszervezést követően a pékipar és vendéglátás területén tevékenykedő cégek rohamosan fejlődnek, sokak a nyugati országok bevált üzleti modelljeit követik.

A romániai piacban rejlő potenciál

Ezen vállalkozások arra törekszenek, hogy fenntarthassák versenyképes pozíciójukat olyan új technológiákba való befektetéssel, amelyek lehetővé teszik azt, hogy jobb termékeket és szolgáltatásokat kínáljanak klienseiknek. A pékségek és cukrászdák régi gépeiket, felszereléseiket újakra, hatékonyabbakra cserélik, modern üzleteket nyitnak, ugyanakkor arra is törekszenek, hogy olyan termékeket állítsanak elő, melyek a külföldi piacokon is versenyképesek. Ugyanakkor a hotelek és vendéglők is folyamatosan emelik szolgáltatásaik színvonalát, odafigyelve arra, hogy modern dizájnba, jobb eszközökbe, gépekbe és igényesebb kiszolgálásba fektessenek, ezzel tartva a lépést a vendéglátás magas európai standardjaival.

A piacra való belépés 3 csatornája: 1 kiállítás, 2 szaklap

A két szakmai újságnak köszönhetően az utóbbi 15 évben a romániai pékipar és vendéglátás menedzserei, működtetői, szakemberei és termelői folyamatosan napirenden lehetnek az ipar híreivel, újdonságaival, hiszen egy helyen megtalálhatnak minden olyan információt, amely vállalkozásaik fejlesztéséhez szükséges. Ezzel egy időben a szaklapok a beszállítók és a termelők közti kommunikáció legfontosabb csatornáivá váltak.

Mivel a vállalkozók szükségesnek tartották, hogy a gépek, eszközök és megoldások működését személyesen is, fizikailag megtapasztalhassák, kialakult az igény, hogy egy nemzetközi szakmai kiállítás keretein belül lehetőség nyíljon minderre. A GastroPan Nemzetközi Szakmai Kiállítás gyors tempóban növekedett, és Délkelet-Európa egyik legrangosabb sütő- és vendéglátóipari fórumává vált.

Íme, a Románia sütő- és vendéglátóipari piacára való belépés 3 leghatékonyabb csatornája:

GASTROPAN szakmai kiállítás: sütőipari, cukrászati, fagylaltkészítő, csokoládégyártó, kávés, malomipari, gasztronómiai és vendéglátóipari megoldások és technológiák nemzetközi szakkiállítása. Az immár nyolcadik alkalommal megszervezésre kerülő kiállításra 2016. április 7-9 között kerül sor Marosvásárhelyen, Romániában.

BRUTARUL-COFETARUL szaklap: a romániai pék-, cukrász- és malomipar b2b típusú szakmai magazinja. Az újság több mint 9.400 példányszámban jelenik meg havonta, és ingyenesen jár az iparágak menedzsereinek és szakembereinek egész Romániában és a Moldvai Köztársaságban is.

GASTROMEDIA szaklap: b2b típusú szakmai magazin, amely összeköti a vendéglátóipar beszállítóit az ipar működtetőivel. Több mint 13.700 példányszámban jelenik meg, és ingyenesen jár vendéglátóipari egységek menedzsereinek.

A BORO-INFO GROUP szerkeszti a Brutarul-Cofetarul és a Gastromedia magazinokat, és szervezi a GastroPan szakkiállítást.
További részletekért kérjük, hívja a +40-266-219392 vagy a +40-733-313 043 telefonszámokat, illetve írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…