2015. december 08., kedd 15:04

Változatos technológiákkal és gyakorlati bemutatókkal készülnek a 2016-os GastroPan kiállítói

Már most sikeresnek ígérkezik az immár nyolcadik alkalommal megszervezésre kerülő GastroPan szakmai kiállítás, számos országból érkezik kiállító. A sütőiparban, cukrászatban, közétkeztetésben és vendéglátóiparban tevékenykedő szakemberek és vállalkozók ezreinek ad otthont a marosvásárhelyi Expo President Kiállítási Központ 2016. április 7-9 között.

A legrangosabb, Romániában megszervezendő, sütőipari és gasztronómiai technológiákat bemutató szakkiállítás szervezői Erdély egyik legnagyobb kiállítási területét biztosítják a látogatóknak és a kiállítóknak. Az Expo President Kiállítási Központ három kiállítási csarnokában újszerű gépeket, felszereléseket és technológiákat mutatnak be, de ugyanakkor a szakmabeliek megismerkedhetnek kimondottan a vállalkozásaik számára kifejlesztett alapanyagokkal, kiegészítőkkel, eszközökkel és fogyó termékekkel is.

Mit szeretnének a GastroPan 2016 látogatói?
A kiállítás látogatói összehasonlítanák több beszállító alapanyagait, de ugyanakkor az is fontos számukra, hogy megtapasztalhassák azok felhasználási módját és előnyeit. Ez egyike azon indokoknak, amiért évente több mint 21.000 látogató vesz részt a GastroPan kiállításon. A látogatók számára az is igen előnyös, hogy a vállalkozásaik számára kifejlesztett technológiák teljes palettáját egyetlen helyen próbálhatják ki és hasonlíthatják össze, és azt követően választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.

A GastroPan látogatóit leginkább azok a standok vonzzák, ahol gyakorlati bemutatókat tartanak. A szervezők azt tapasztalták, hogy a látogatók nagyon elégedettek voltak a kiállított felszerelések rendkívül széles skálájával, főként azért, mert végigkövethették azok működési mechanizmusát, széleskörű felhasználási lehetőségeit.

Kik lehetnek a GastroPan látogatói illetve kiállítói?
A kiállítás szakmai jellege miatt a GastroPan látogatói között személyes meghívóval érkező szakemberek, menedzserek és vállalkozók tízezrei szerepelnek, akik ipari és kézműves pékségek, cukrászdák, fagylaltozók, csokoládés üzletek, száraztésztagyártók, aprósütemény- és kekszgyártók, éttermek, hotelek, bárok és kávézók képviseletében jönnek. A látogatók profilja itt található.

A GastroPan kiállítói között felszerelések, alapanyagok, megoldások és technológiák legfontosabb beszállítói szerepelnek, akik standjaiknál sütőipari, cukrászati, valamint a közétkeztetés és vendéglátóipar területéhez kapcsolódó megoldásokat és technológiákat mutatnak be. A kiállítók profilja itt található.

Ha sütőipari, cukrászati illetve vendéglátóipari megoldások és technológiák beszállítói és részt szeretnének venni a 2016-os GastroPan nemzetközi szakkiállításon, jelentkezzenek a szervezőknél a +40266-219.392-os vagy +40733-313.042-es telefonszámon vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…