2015. december 02., szerda 16:09

Számos újdonsággal várja látogatóit a SIGEP 2016 kiállítás

A világszintű kiállítás szervezője, a Rimini Fiera, arra a döntésre jutott, hogy egy fedél alatt szervezi meg a SIGEP-et és a RHEX-et. 2016. január 23-27 között a kiállításon az élelmiszeriparban tevékenykedőknek lehetőségük nyílik az ipar legújabb trendjeit feltérképezni. Az esemény keretein belül megszervezett számos programok egyikén megválasztják a Pék és Cukrász szakma Királynőjét is.

A kiállítás bemutatja a kézműves fagylaltgyártás, péksütemény-készítés, pékipar, kávé, pizza, fagyasztott termékek területein megjelent innovációkat és technológiákat, bútorokat, eszközöket. Emellett a vendéglátóipari cégek is találhatnak majd kedvükre valót: regionális specialitásokat, tengeri herkentyűkből készíthető ételeket és különböző italokat mutatnak be.

Ismét megszervezik a Pék és Cukrász szakma Világbajnokságát, amelyet kétévente tartanak. A versenyre, amelyre január 23-án, szombaton kerül sor, női szakemberek nevezhetnek be. A versenyzőknek táncművészet tematikájú kreációkat kell alkotniuk: művészi alkotás cukorból, kisméretű péktermék - „bijou”, egyszemélyes csokis desszert, kávés krémdesszert illetve egy modern torta. A verseny keretein belül választják majd meg a Pék és Cukrász szakma Királynőjét is. A díjazási ceremóniát 24-én, vasárnap tartják.

A legutóbbi SIGEP kiállítás 187.000 látogatót vonzott a világ minden tájáról, és mind a 16 kiállítási csarnok tele volt kiállítókkal.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…