Terjesztés

Példányszám és terjesztés01

A BRUTARUL-Cofetarul szaklap havonta jelenik meg 8.800 példányszámban, postai úton jut el ingyenesen az olvasókhoz Romániában és a Moldovai Köztársaságban.

A szaklap minden szakmában dolgozó romániai döntéshozóhoz eljut (pékségekhez, cukrászüzemekhez, laborokhoz, látványpékségekhez, malmokhoz, ipari vállalatokhoz, száraztésztagyártókhoz, ekszgyártókhoz, stb.). Egy új olvasói réteggel bővült a szaklapunk 4 és 5 csillagos szállodák cukrász laboratóriumaival. Olvasói adatbázisunk állandó frissítés alatt áll, így biztosítva a szakma állandó érdeklődését a kiadvány tartalma iránt.

Olvasói profil

A szakmai folyóirat olvasói a pék- és cukrászipari termelőegységek és értékesítők képviselői.

A BRUTARUL-Cofetarul szaklap felmérései alapján, amelyben 427 megkérdezett olvasó vett részt, kiderült, hogy több mint 82%-a a szaklap olvasóinak felsővezetői beosztású szakember (ügyvezető igazgató, értékesítési menedzser, marketing menedzser), míg 18%-uk középvezetői beosztású szakember (mérnök, technikus, kereskedelmi ügynök, pék, cukrász, stb.). Ugyanazon piackutatás adatai szerint a megkérdezettek 88% átlapozza a kiadványt teljes egészében és a cikkek nagy részét el is olvassa. A legkedveltebb cikkeknek a beszállítók változatos ajánlatait, valamint a legfrissebb tendenciákat és piaci újdonságokat tartalmazók bizonyultak.

02Támogassuk a fejlődést

A BRUTARUL-Cofetarul szaklap aktívan hozzájárul a rendezvények, továbbképzések és szakmai találkozók szervezésével a román sütő- és curkászipar fejlődéséhez és modernizálásához.

Ennek a kötelezettség vállalásnak egyik fő bizonyítéka a Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb szakmai kiállításának, a GastroPan nemzetközi sütő-, cukrász és gasztronómiai szakkiállításnak a megszervezése. A VI. alkalommal megrendezésre kerülő GastroPan kiállítás 2014. április 4-6. között várja a sütő-, cukrászipar és a gasztronómia szakmák beszállítóit és szakembereit.

A szakma népszerűsítése

A BRUTARUL-Cofetarul szaklap kiadója támogatja a romániai pék és cukrász szakmák fejlődését, nemcsak azáltal, hogy népszerűsíti és terjeszti a szaklapot, hanem szakmai rendezvényeket és nemzetközi kiállításokat is szervez. a közép és kelet európa egyik legnagyobb szakmai kiállításának, a gastropan - nemzetközi sütő-, cukrászipari és gasztronómiai szakkiállítás - megszervezése egyik fő bizonyítéka ennek a kötelezettség vállalásnak. a következő kiállítás 2013. 2014. április 4-6. között kerül megrendezésre, romániában, Brasoba, ahol a több mint tízezer szakember találkozhat a szakma beszállítóival akik a sütő-, cukrász, vendéglátás és közétkeztetési tevékenységi körökben tartoznak.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…