Magunkról

BRUTARUL-COFETARUL (pék-cukrász) az egyetlen szakmai folyóirat, ami a Romániában tevékenykedő malom-,pék- és cukrászipari döntéshozó szakembereinek szól, fő célja a szakemberek és cégvezetők tájékoztatása a szakmában fellelhető minden információról.

 

A kiadvány 2001 óta az egyik legfontosabb információszerzési lehetőség a szakmában dolgozó – malmos, kézműves- és ipari-pék valamint cukrász – döntéshozó  és technikai szakember számára.

 

A szaklap információs tartalma az olvasók igényeire alapozva került kialakításra így hasábjain megtalálhatók: hírek  és riportok a szakma eseményeiről, interjúk és vállalkozási sikertörténetek, a szakmában használatos legújabb gépekről és alapanyagokról szóló információk stb. a szakmai folyóirat másik fontos célja, hogy kézműves és ipari recepteket, technológiai leírásokat, jogi, igazgatási és gazdasági tanácsokat, valamint gyakorlati megoldásokat mutasson be a szakembereknek.

   
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…